perjantai 24. heinäkuuta 2020

Talouskatsaus kesäkuu 2020

Jaahas taas venähti tekstin kirjoittaminen, vaikka luvut ovat olleet valmiina jo pitkään.

Kesäkuussa kulut olivat 1180,93 €. Kesähelteet saivat ostamaan parit shortsit yhteensä n. 70 €:lla. Urheiluvarusteisiin puolestaan meni n. 120 €. Tietokonepeleihin tuli nyt pistettyä n. 65 €. On kyllä vähän heikosti tullut pelattua, mutta nyt satuin ostamaan yhden ja sitten Steamin kesäale sai ostamaan pari peliä "varastoon". Se ensimmäinen on nyt tullut pelattua läpi, mutta nuo pari on vielä aloittamatta.

Ruokaan meni tällä kertaa 556 €. Vähän turhan korkeat ovat taas, mutta toisaalta tässä tulee vähän maksettua vaimonkin ruokailua, kun minä olen se, joka yleensä käy kaupassa. Todennäköisesti meidän kotitalouden ruokakulut ovat laskeneet enemmän kuin minun henkilökohtainen kulutaso, koska käytämme nykyään todella paljon vähemmän ravintoloita kuin ennen.

Heinäkuun kulutason piti pysyä aika alhaalla, mutta nyt tuli repäistyä yksi todella iso ostos, joka tulee "pilaamaan" heinäkuun luvut, mutta siitä lisää myöhemmin. ;)


Tuloja (verojen jälkeen) kesäkuussa oli 1420,88 €, eli sain taas mukavasti enemmän kassavirtatuloja kuin olivat menoni. Myöhässä maksetut osingot lämmittivät jälleen, mutta ikävä kyllä heinäkuun osinkomäärä tulee jäämään todella vähäiseksi näihin aikaisempiin kuukausiin verrattuna. Tällä kertaa sain siis tämän vuoden kumulatiivisen tulojen ja menojen erotuksen painettua alle tonniin miinukselle, mutta heinäkuussa miinussaldo tulee varmasti kasvamaan merkittävästi. Pitää yrittää sitten loppuvuosi kiristellä vähän enemmän.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti