maanantai 4. kesäkuuta 2018

Säästöjen tilannekatsaus toukokuu 2018

Toukokuussa säästöön sain 2046 €. Summa on aika lähellä sitä tahtia, jota minun pitäisi keskimäärin saada säästöön kuukausittain, jotta pääsen vuoden 2018 tavoitteeseeni (25 000 €). Alkuvuodelta olen hieman tavoitetahtia edellä (10 566 € vs 10 417 €). Edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna olen tänä vuonna saanut 914 € enemmän säästöön.

Sinänsä säästötavoitteeni ei kyllä tällä hetkellä ohjaa käyttäytymistäni juuri mitenkään. Kulutuskäyttäytymiseni on täysin irtaantunut säästöön laittamistani euroista. Tosin se on ehkä ihan ymmärrettävääkin, että tavoitetahdin ollessa luonnostaan niin tarkkaan haarukassa, ei tavoitteeseen tarvitse keskittyä niin paljon. Ehkä jos alkaisin jäädä tavoitetahdista, alkaisin miettimään tarkemmin ostoksianikin. Saa nähdä joudunko vielä tämän vuoden aikana oikeasti kohtaamaan tuon kysymyksen.


6 kommenttia:

 1. Todella hyvin saat säästöön. Loistava kuukausi (ja varsin loistavaa jos saat tämän verran säästöön peruskuukautena).

  VastaaPoista
 2. On kyllä uskomaton summa säästöön kuukaudessa ja hyvä alkuvuosi muutenkin.

  VastaaPoista
 3. Hyvä sinä! ite just pankissa kävin katsoo niin oon saanu tilille säästöön 2500e/ kuukautta kohden ja jos ottaa asuntolainat(sijoitusasunto+oma) mukaan niin säästöön 3500e joka kuukausi! aika mukavia summia :) t. yksinhuoltaja nainen 24v

  VastaaPoista
 4. Kertokaa tyhmemmällekkin miten tuon teette?! Blogin pitäjällä todella isot tulot kenties? Vai miten ihmeessä saa noinkin runsaasti säästöön per kk? Tälläinen köyhempi kun katselee noita ruokamenoja niin alkaa melkein huimaamaan.

  VastaaPoista
 5. Edellinen vielä lisää että upeeta duunia oot tehnyt tavoitteidesi eteen!

  VastaaPoista