torstai 16. elokuuta 2018

Kuluraportti kesä- ja heinäkuu 2018

Kesäkuun kuluraportti pääsi lipsahtamaan välistä, niin käydään sekin nyt tässä samalla.

Kesäkuussa kuluihin meni 1170 € ja heinäkuussa 2287 €. Heinäkuun kuluja selittää kesälomamatka ulkomaille, jonka osalta olin päättänyt, että kunhan pysyy alle lomarahan määrän, niin on ihan ok. Matkaan meni lopulta noin 900 € eli muutaman satasen alle saamani lomarahan, joten voin olla ihan tyytyväinen budjetissa pysymiseen. Eikä oikein mistään tarvinut edes karsia.

Kesä- ja heinäkuussa ruokaan meni tyypilliseen tapaan paljon rahaa (753 € ja 648 €). Heinäkuun ruokakuluihin pitäisi oikeastaan lisätä vielä lomamatkan ruokia, mutta päätin nyt kirjata nuo matkan aikaiset ruokailut matkan kuluihin enkä ruokaan. Voi olla, että en ole ollut ihan johdonmukainen näiden matkaruokailujen kirjaamisten kanssa, mutta tällä kertaa nyt näin.

Vuosittaisia kuluja oli heinäkuussa maksuun tullut autovero 189 €. Treenivaatteita puolestaan tuli kesäkuussa ostettua 72 €:lla.

Vähän huolestuttavan paljon näyttää kumulatiivisten kulujen käyrä taas ylittävän edellisen vuoden. Kulutus tuntuu lisääntyvän nopeampaa kuin tulot, mutta onneksi säästöprosentti on niin korkea (eli kulujen lähtötaso niin matala), että säästösummat pysyvät korkeina kulutuksen lisääntymisestä huolimatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti