torstai 9. elokuuta 2018

Säästöjen tilannekatsaus heinäkuu 2018

Heinäkuussa sain lomarahojen johdosta säästöön jopa 3043 €. Toisaalta iso osa niistä lomarahoista tuli kulutettua heinäkuun aikana vietetyllä ulkomaanreissulla, joten ihan noin positiivinen kuukausi ei oikeasti ollut. Lomareissun kulut tulevat tosin maksuun vasta elokuussa luottokorttilaskun myötä, joten ne eivät sen takia vaikuttaneet heinäkuun säästösummaan, mutta tulevat vaikuttamaan elokuussa.

Joka tapauksessa heinäkuun säästösumma vei minut selvästi ohi tavoitetahdin, joten elokuussa on varaakin olla vähän pienempi säästösumma kokonaistavoitteen kärsimättä.


3 kommenttia:

 1. Huikea summa kyllä! Onko tuo säästösumma puhdasta rahaa vai lasketko siihen muutakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasken säästösummaan lainanlyhennykset ja sijoituksiin siirtämäni rahat. Tuottoja en laske säästösummaan paitsi sijoitusasuntojen osalta. Ei ehkä ihan johdonmukainen tapa laskea, mutta tuolla tavalla olen laskenut alusta asti.

   Poista
  2. Sinulla on siis samanlainen tapa kuin minulla laskea paljonko kuukaudessa menee säästöön. Osa porukasta taas ei laske lainojen lyhennyksiä säästöiksi, jolloin määrätkin ovat usein erilaiset. Mutta jokainen tavallaan mutta antaa vertailukohtaa kivasti kun tyyli on sama :)

   Poista