sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Kuluraportti elokuu 2015

Elokuussa rahaa paloi taas vauhdilla. Kuukauden kokonaiskulut olivat 1401 €, minkä lisäksi työn kuluihin meni 602 €. Kulutahti hirvittää, mutta onneksi sentään palkka riittää kattamaan kulut ja jää hieman ylikin, vaikka ei lähellekään sitä tahtia kuin aikaisemmin. Tilannetta helpottaa myös se, että tiedän voivani pudottaa kuluni puoleen, jos työt sattuisivat loppumaan.

Elokuussa vuosittaisina kuluina maksettavaksi tulivat reilun 200 € vakuutusmaksu ja n. 50 € yhdistyksen jäsenmaksu. Vakuutusten kilpailutuksen (jos sitä nyt voi edes sellaiseksi sanoa, koska tein sen niin laiskasti) takia syyskuulle on odotettavissa vielä satoja euroja lisää vakuutuslaskuja.

Muuta erikoista elokuun kuluissa ei oikeastaan ollut. Ruokailuun meni n. 550 € eli hieman vähemmän kuin edellisessä kuussa, mutta ihan liikaa silti. Nyt oli myös vuoroni maksaa vastike.

Pitäisi vaan kieltää itseltä se ravintolaruokailu töiden jälkeen.


2 kommenttia:

 1. Mitäs noi työnkulut taas olikaa? vuokraa sun muuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuokraa ja bensaa tällä hetkellä. Yhden tankillisen bensasta laitan elämisen kuluihin, koska se menisi joka tapauksessa, ja loput kirjaan työn kuluiksi, koska en millään ajaisi näin paljoa ilman työstä johtuvaa tarvetta.

   Jos hommaan tänne kakkosasuntoon toisen netin tms., niin nekin laittaisin työn kuluihin, koska ei ole realistista maksaa elinkustannuksena kaksia nettikuluja. Tällä hetkellä menen vielä puhelimesta jaetulla netillä.

   Poista