lauantai 19. marraskuuta 2016

HAASTE: Maailma vuonna 2100

Aioin kirjoittaa siitä, millainen kuvittelisin maailman olevan vuonna 2100, mutta tulinkin siihen tulokseen, että haluaisin myös kuulla muiden ajatuksia ja tulevaisuudenkuvia. En kuitenkaan halua liikaa omalla tekstilläni ohjata muiden ajattelua, joten päädyinkin seuraavaan ratkaisuun:

HAASTAN kaikki tämän lukevat bloggarit (aihepiiristä riippumatta) kirjoittamaan omassa blogissaan, millainen he ajattelevat maailman olevan vuonna 2100.

Kirjoitus voi oman maun mukaan painottua Suomeen tai vaikka koko maailmaa koskeviin asioihin. Myös sen voi vapaasti valita, mihin asioihin keskittyy. Tämän blogin lukijakunta on varmasti kiinnostunut erityisesti taloudellisista asioista, mutta kirjoitus voi keskittyä myös esimerkiksi teknologiaan, ympäristöön tai vaikka pukeutumiseen. Tärkeintä on kertoa, millaisia muutoksia odottaa näkevänsä ja miksi.

Kaikkien osallistujien tulisi julkaista kirjoituksensa 1.1.2017 uuden vuoden kunniaksi. Kirjoituksen voi ja ehkä kannattaakin tehdä hyvissä ajoin tätä ennen, ja ajastaa julkaisu tuolle päivälle. Kun kaikki julkaisevat kirjoituksensa samaan aikaan, niin toisten tekstit eivät pääse liikaa vaikuttamaan kirjoitusten sisältöön. Näin saamme ehkä monipuolisemman näkökulman tulevaisuuteen.

Toivoisin myös, että ne, jotka innostuivat osallistumaan, kertoisivat osallistumisestaan kommenttikentässä.1 kommentti: