sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Säästöjen tilannekatsaus maaliskuu 2017

Maaliskuussa säästöön sain varsin hyvän 2162 €. Olen sen ansiosta reippaasti edellä vuoden tavoitetahtia. Seuraava kuukausi (huhtikuu) tulee tosin olemaan suhteellisen huono, koska auton huoltoon meni niin paljon rahaa ja se pitää maksaa nyt.

Vuonna 2017 olen saanut säästöön jo 6299 €. Tavoitteeseen päästäkseni minun tarvitsee loppuvuoden aikana säästää hieman alle 1750 €/kk. Kun alkuvuosi on mennyt niin vahvasti, niin loppuvuoden kuukausittainen vaadittu summa on mukavasti laskenut siitä, mitä se oli aluksi.

Elämässäni saattaa myös olla tulossa muutoksia, jotka olennaisesti vaikuttavat säästömääriini ja rahankäyttööni, mutta niistä enemmän myöhemmin, kun suunnitelmat varmistuvat. Siihen asti mennään vanhalla tutulla kaavalla.
5 kommenttia:

 1. Huimaa katella kun toiset pokkana säästelee vuodessa enemmän ku omat vuostulot :D mut joo, hienolta näyttää ja hyvin oot etuajassakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti huimaa, mutta toivottavasti toimii innoittajana eikä lannistajana.

   Tärkeintähän ei ole kuinka paljon saa säästöön, vaan ensinnäkin, että ylipäänsä säästää, ja toiseksi, että säästää sen verran kuin voi.

   Poista
  2. Onhan se vähän lannistavaa, mutta mainitsemasi lisäksi on tärkeää keskittyä pääsääntöisesti omaan tekemiseen :) eikä tämä munkaan tilanne nyt umpisurkea ole, salkku on pieni mut onpahan olemassa, rahaa säästyy hyvin ilman kitukuureilua. Hyvin taloudellisesti pärjäilen, enemmän stressailua aiheuttaa duuni ja olematon urakehitys :p

   Poista