torstai 5. toukokuuta 2016

Säästöjen tilannekatsaus huhtikuu 2016

Huhtikuussa säästöön jäi "vain" 811 €. Suurin osa tuosta oli asunnon ja sijoitusasunnon lyhennyksiä. Kun tavoitteeseeni päästäkseni minun pitäisi kuukausittain saada säästöön n. 1500 €, niin suoritus ei ollut lähellekään tarpeeksi hyvä. Toisaalta osasin odottaa huonoa kuukautta. Kerroin jo viime kuun raportissa, että kävimme maaliskuussa pienellä ulkomaanmatkalla, jonka kustannukset tulivat luottokorttilaskun mukana maksettavaksi huhtikuussa.

Toukokuu näyttää säästöjen osalta paremmalta kuukaudelta, kun tiedossa on ensimmäinen palkanmaksu korotetulla palkalla eikä pitäisi olla mitään suurempia kuluja. Kesäkuulle puolestaan tulee taas auton huollon kuluja säästösummia verottamaan.

Tällä kertaa säädin säästösummani sellaiseksi, että alkuvuoden kokonaissäästösummaksi tuli tasaluku 4600 €. Tavoitteeseen on vielä pitkä matka ja olen jäänyt pahasti tavoitetahdista, mutta en aio luopua tavoitteestani. Tälläkin tahdilla vuoden aikana säästöön kertyisi 13 800 €, eikä se paljoa vaadi, että nuo puuttuvat 3200 € löytyy jostain. Veronpalautuksiakin pitäisi tulla ihan kiva summa.


3 kommenttia:

 1. Oliko mukava matka? Varasin itsekin meille syysmatkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ok. Kesäkeleillä olisi varmaan olisi ollut parempi. Nyt oli vähän ankeat näkymät.

   Poista
 2. Tätä lukiessani iski yhtäkkiä mieleen: Katsastus! Tänään on viimeinen päivä!
  Kiitos muistutuksesta!

  T: Ananas
  Yksinhuoltajan selviytymisopas

  VastaaPoista