sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Kuluraportti huhtikuu 2018

Sitä huomaa, että on pitkästä aikaa vapaa viikonloppu, kun tulee kaksi kirjoitusta viikonlopun aikana. Vaimokin on reissussa, niin aikaa riittää.

Huhtikuussa rahaa meni 1497 €. Ruokaan meni 586 €, joka on todella paljon, mutta tuolle tasolle se on nyt vakiintunut. Ei vaan jaksa käyttää aikaa ruoanlaittoon, kun ravintolasta ruoan saa niin paljon helpommalla (ja on kerran varaakin).

Vaatteisiin meni tällä kertaa jopa 183,50 €. Vaateostoksilla käynti on niin vastenmielistä, että ostin nyt kerralla takin ja housut, kun kerran sain itseni kauppaan asti. Tai oikeastaan vaimoni pakotti, kun takkini alkoi olla rikki. Farkut sentään ostin oma-aloitteisesti, kun kerran siellä asti olin.

Vuosittaisia kuluja oli renkaiden vaihto, auton katsastus ja vakuutusmaksu. Näihin meni yhteensä 230 €. Lisäksi urheilujuttuihin meni reilu 100 €.

Kokonaisuudessaan kulutasoni näyttää alkuvuodelta olevan hieman korkeammalla kuin viime vuonna (ks kuvio alla) ja aikaisempina vuosina ylipäänsä. En nyt pyri aktiivisesti rajoittamaan kulujani, vaan rahaa saa mennä sen verran kuin sitä luonnostaan menee. Eipä se liikaa kuluttaminen ennenkään ole ollut ongelmana.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti