lauantai 10. maaliskuuta 2018

Säästöjen tilannekatsaus helmikuu 2018

Helmikuussa säästöön jäi 1546,59 €. Helmikuu oli nyt tavallista heikompi kuukausi, kun piti maksella luottokorttilaskuja tavallista enemmän muun muassa kortin vaihdon takia. Aloin käyttää Bank Norwegianin luottokorttia Danske Bankin kortin sijasta, koska se on kuluton ja muutenkin on nyt helpompaa, kun voi käyttää lähimaksulla luottopuolta (kortissa ei ole debit-puolta). Toki kalliimpi kortti on, jos luottoa ei maksa kokonaan kerralla pois kuukausittain, mutta tämä ei tietenkään ole tarkoitukseni. Lisäksi helmikuussa maksuun tuli joulukuussa tehty kissan leikkaus.

Koko vuotta arvioiden vähän kyllä huolestuttaa mitenköhän säästötavoitteen kanssa käy, kun tässä kevään aikana tuntuu olevan aika monta isompaa kuluerää, jotka pitäisi edelleen pystyä kattamaan. Auton sivupeili oli rikottu/rikkoutunut pysäköinnin aikana, sängyn patja pitäisi vaihtaa selän terveyden parantamiseksi, uusi tietokone pitäisi ostaa, treenivaatteita pitäisi ostaa jne. Toivottavasti loppuvuosi on sitten parempi, että pääsen asettamaani lukemaan.





1 kommentti:

  1. Hauska kuulla, että jollain muullakin on tismalleen samoja hankintoja tehtävänä.. Mulla helmikuulle osui autoon tehtyjä useampiakin korjauksia ja huoltoja, eläinlääkärikäyntejä useita, muutama tarvehankinta ym.. No kyllä se kevät tästä lähtee liikkeelle :)

    VastaaPoista